Unieke workshops voor

uw bedrijfsuitje,

vriend- en vriedinnen-

groep.

 

Uiteraard staan onze

Brandrode Vechtdal

Runderen en de prachtige omgeving hierbij centraal.

Winnaar Groene Twinkeling:

Overijsselse prijs voor biodiversiteit.

Gekozen door de ANWB tot

Meest innovatieve uitje

van Nederland 2012!

Workshop “koekerellen"op de Vechtdal Hoeve

 

Koeinair lekker? Wie wil het niet, samen met een Chef-kok een fantastisch diner bereiden van heerlijke pure producten uit het Vechtdal met natuurlijk ons Brandrode Vechtdal rund. Optimaal genieten door samen te koken; iedereen is de chef.

 

Gerhard Müller (Chef-kok de Zon, Ommen) en Johan Drenth (De Vechtdalkok, Ommen) delen de passie voor het koken graag met u. De chef-koks gebruiken lokale en regionale kwaliteitsproducten, waaronder uiteraard ook het Brandrode Vechtdal Rund van de Vechtdal Hoeve.

Het resultaat is steevast een feestelijk evenement waar u zeker met genoegen op terug kan kijken.

 

 

 

'Proef het seizoen' workshop, koken met de Chef-kok

Vanaf € 49,50 p.p.

Afhankelijk van het gekozen seizoen en/of thema (duur ± 3,5 uur)

Na overleg met u stellen we een 3 gangen seizoensmenu samen, die u dan met uw gezelschap gaat koken samen met de Chef-kok Te denken aan, producten uit het Vechtdal of asperges, mosselen, aardbeien etc. Ook kunnen we er een Werelds tintje aangeven. Wat te denken van een menu uit het Oriënt of een landenthema, Spaans of Italiaans.

Echt een workshop, speciaal voor u op maat gemaakt!

Ook is het mogelijk na overleg met u om hierbij een passend wijnarrangement te serveren.

Mogelijk vanaf 8 tot 12 personen

 

De prijzen zijn exclusief bijzondere locatiekosten Vechtdal Hoeve en dranken die niet worden vermeld bij de workshops.

Locatiekosten Vechtdal Hoeve € 175,00

 

Wilt u meer Weten?

Bel 06 18 720 630 of mail naar info@vechtdalhoeve.nl

 

Vechtdal Hoeve    Ridderinkweg 3, 7735 KG Arriën    M 06 18 720 630    info@vechtdalhoeve.nl